Lidl verkoopt exclusieve kledinglijn broers Roelvink

20.02.2020 | Huizen

Lidl lanceert in samenwerking met Dave en Donny Roelvink een exclusieve kledinglijn ‘Double-R’. Deze betaalbare collectie bestaat uit trendy vrijetijdskleding. Double-R is vanaf donderdag 27 februari in alle Nederlandse Lidl-winkels verkrijgbaar.

De Double-R collectie bestaat uit comfortabele kleding en kan unisex worden gedragen. Donny Roelvink; “Op dagen dat niets moet en alles mag, pikken onze vriendinnen altijd onze shirts in. Zo ontstond het idee voor mannenmode die er beter uitziet als je vriendin het draagt.”

De kledinglijn bestaat uit de ultieme ‘boyfriend shirts’, hoodies, joggers, sokken en boxers. De items zijn te herkennen aan een prominente DR wat staat voor dubbel Roelvink en dubbel Relaxt.

“Net zoals Lidl, willen wij er zijn voor iedereen. Met een hoogwaardige kwaliteit waar we met trots onze initialen op zetten. Dat is ons gelukt!”, aldus Dave Roelvink.

Start van de verkoop: 27 februari
De twintigdelige collectie Double-R is vanaf donderdag 27 februari exclusief in alle Lidl-winkels te koop. De kleding is verkrijgbaar in de maten S t/m XL en de prijzen variëren van €4,99 tot €14,99.

Contactpersoon


Deel

Bekijk meer