LIDL START BOERDERIJMINI CAMPAGNE VOOR KINDEREN

15.02.2022 | Huizen

Boerderijmini's

11 februari 2021 – Huizen | Vanaf maandag kan heel Nederland bij Lidl sparen voor gratis BoerderijMini’s. Deze ronde squeeze knuffeldiertjes weerspiegelen het typische Hollandse boerderijleven en zijn er in tien varianten.

Lieve vriendjes van de boerderij
De BoerderijMini’s zijn het vervolg op de eerdere succesvolle knuffelacties van Lidl. Niet alleen kinderen staan weer te trappelen om te sparen, ook de ouders, grootouders, buren en kennissen sparen graag mee. Na o.a. de Vitamini’s en JungleMini’s zijn ditmaal de vriendjes van de boerderij gratis te sparen bij de discounter. Mét extra speelelementen: de knuffels hebben het populaire squeeze-effect en unlocken ieder een leuke game in de gratis te downloaden BoerderijMini-app. In deze app vind je bovendien allerlei leuke weetjes over het boerderijleven. Alle tien de varianten zijn met een spaarkaart 8 weken lang gratis bij elkaar te sparen. Bij iedere €10,- een zegel, 15 zegels is een volle kaart en een gratis BoerderijMini. Je kunt de collectie compleet maken met een kleurrijk speelkleed waar alle verblijfplekken van de dieren te vinden zijn.

360 graden campagne
Speciaal voor deze actie is door Joe Public, in samenwerking met Lukkien, een geanimeerde commercial ontwikkeld met het inmiddels bekende duo Teun en Kevin. Bekijk hier de commercial. De campagne is verder doorvertaald naar radio, OOH, online en print. Op alle socials van Lidl worden de characters van de dieren verder toegelicht, vindt er een heuse boerderijquiz plaats én komt er een landelijke verkiezing van de favoriete BoerderijMini van Nederland.

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels ruim 440 filialen en een webshop voor non-food. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen.

Einde bericht.

Contactpersoon

Lidl Nederland
persvoorlichting@lidl.nl

Deel

Bekijk meer