LIDL DE BESTE RETAIL WERKGEVER VAN NEDERLAND IN DE TOP EMPLOYER RANKING

17.01.2023 | Huizen

LIDL DE BESTE RETAIL WERKGEVER VAN NEDERLAND IN DE TOP EMPLOYER RANKING

Lidl Nederland mag zich voor de zesde keer op rij Top Employer noemen en staat dit jaar voor het eerst als enige retailer in de top 10. Met een score van 96% is Lidl de beste retail werkgever van Nederland. Het Top Employer keurmerk toont aan dat Lidl goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan en het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers voorop stelt.

Bedrijven die gecertificeerd zijn als Top Employer zetten zich in om hun medewerkers centraal te stellen in hun bedrijfsactiviteiten en hen een uitstekende werkomgeving te bieden. Het Top Employers Institute heeft Lidl Nederland getoetst op verschillende facetten van hun HR-beleid, waaronder werkomgeving, welzijn, recruitment en diversiteit en inclusie.

Uitzonderlijke tijden halen het beste in mensen en organisaties naar boven. En dat hebben we dit jaar gezien in ons Top Employers Certification Program: uitzonderlijke prestaties van de gecertificeerde Top Employers 2023. Lidl Nederland heeft altijd laten zien dat ze geven om de ontwikkeling en het welzijn van hun mensen. Zo verrijken ze collectief de wereld van werk. We zijn trots om de groep van toonaangevende mensgerichte werkgevers van dit jaar aan te kondigen en te vieren: de Top Employers 2023”, aldus David Plink, CEO van het Top Employers Institute.

Samen maken we Lidl
Het is voor Lidl van fundamenteel belang om haar medewerkers de beste werkomgeving te bieden voor onder andere persoonlijke groei, gelijke kansen en een prettige samenwerking. Voor Lidl houdt een aantrekkelijke werkomgeving ook in dat werknemers zich voortdurend kunnen ontwikkelen volgens hun potentieel, evenals een goede balans tussen werk en privé.

Sophie Geerts Jaspers, HR directeur Lidl Nederland zegt hierover: “Het predicaat Top Employer laat eens te meer zien dat we een werkomgeving creëren waarin mensen centraal staan en we de ontwikkeling van onze medewerkers de hoogste prioriteit geven door uitgebreide opleidings- en bijscholingsmaatregelen en een door teamgeest gedreven samenwerking die iedereen omvat. Het zijn onze medewerkers die Lidl mogelijk maken en die de basis leggen voor het succes van onze organisatie. We zijn dan ook erg trots dat Lidl dit jaar opnieuw is erkend als Top Employer.

Contactpersoon

Lidl Nederland
persvoorlichting@lidl.nl

Deel

Bekijk meer