Lidl Nederland

Lidl Nederland

Met ruim 440 winkels, 21.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al tien keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Sinds 2016 kunnen klanten voor non-food artikelen ook terecht bij de Lidl-webshop.                                                                                                                

We zijn een verantwoordelijk bedrijf dat duurzaam en toekomstgericht onderneemt. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en dragen zorg voor hun gezondheid en veiligheid. Als goede werkgever bieden wij onze medewerkers de kans om mee te groeien met het bedrijf.

Lidl is in 1930 opgericht als groothandel in groenten en fruit. In oktober 1997 opende Lidl in Nederland haar eerste twee filialen. Inmiddels is de Schwarz-groep, waartoe Lidl behoort, een van de grootste ondernemingen in de levensmiddelendetailhandel in Europa en daarbuiten. 

to be defined by country

Dit is Lidl

Onze bedrijfsvoering is erop gericht om klanten, vandaag en in de toekomst, producten van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs te bieden en een duurzame en gezonde leefstijl betaalbaar en toegankelijk te maken. Dit kunnen wij realiseren doordat ons assortiment is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde producten, waaraan wij de hoogste kwaliteitseisen stellen. Doordat Lidl actief is in 32 landen, kunnen we gezamenlijk inkopen en aantrekkelijke prijzen realiseren. Ook ons efficiënte logistieke systeem en onze procesgeoriënteerde inrichting van de winkels, dragen bij aan het laag houden van de prijs.

Assortiment

Lidl assortiment

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is onze belofte - iedere dag. Lidl is een discountformule die zich kenmerkt door eenvoud en eigen kwaliteitsmerken. Wij bieden klanten een duidelijk assortiment en tijdens de themaweken wisselende en verrassende producten. Het assortiment wordt jaarlijks uitgebreid en inmiddels kunnen klanten bij Lidl terecht voor circa 2300 basisproducten. Daarnaast is er een ruime keuze aan non-food producten in onze filialen en onze webshop.

Duurzaamheid

Duurzaamheid bij Lidl

We willen het beste voor onze klanten en voor de wereld om ons heen; vandaag én in de toekomst. We zetten ons in om onze positieve impact op de maatschappij en het milieu te vergroten en eventuele negatieve impact te verkleinen. Met onze leveranciers, maatschappelijke organisaties en andere stakeholders werken we intensief samen. Aan hun ideeën, kennis en ervaring hechten we grote waarde. In samenwerking met hen maken we onze duurzame ambities waar. 

Werken bij Lidl

Samen maken we Lidl

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op ruim 440 filialen en we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer. Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen.

Vastgoed

Lidl Vastgoed

Of het nu aan de rand van de stad, in landelijk gebied, of in dichtbebouwde stadscentra is: Lidl heeft voor elke locatie het juiste concept.  Onze schat aan internationale ervaringen met ca. 12.000 filialen in 32 landen, maakt ons tot de expert voor pasklare en efficiënte ontwikkeling en bouw van filiaalconcepten, bijvoorbeeld een winkelcentrum met woningen. Uiteraard weten wij deze ook flexibel te integreren in een specifieke omgeving. Met ons efficiënte logistieke netwerk realiseren we een betrouwbare bevoorrading voor onze filialen en distributiecentra.

Persvoorlichting

Persvoorlichting

Deze pagina is bedoelt voor vertegenwoordigers van de media. Lidl bundelt hier persberichten, beeldmateriaal en achtergrondinformatie. Onze collega's van persvoorlichting zijn bereikbaar via persvoorlichting@lidl.nl