Contact us

Contact

Kontak für Berwerber

Voor sollicitanten

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer.  Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen. 

 

Lidl Shop

Vastgoed

Of het nu aan de rand van de stad, in landelijk gebied, of in dichtbebouwde stadscentra is: Lidl heeft voor elke locatie het juiste concept.  Onze schat aan internationale ervaringen met ca. 10.800 filialen in 32 landen en ca. 160 logistieke centra in 29 landen, maakt ons tot de expert voor pasklare en efficiënte ontwikkeling en bouw van filiaalconcepten, bijvoorbeeld een winkelcentrum met woningen. Uiteraard weten wij deze ook flexibel te integreren in een specifieke omgeving. Met ons efficiënte logistieke netwerk realiseren we een betrouwbare bevoorrading voor onze filialen en distributiecentra.

Contact us

Voor klanten

Hebt u vragen over onze producten, de openingstijden van onze filialen of zoekt u naar bedieningshandleidingen voor onze producten? Hier gaat u naar onze serviceportal met antwoorden op veel gestelde vragen. Vanzelfsprekend helpt onze klantenservice u graag via het contactformulier, per chat, via sociale netwerken of klassiek via de telefoon.

Voor leveranciers

Voor leveranciers

Wilt u deel uitmaken van een succesvol netwerk? Bij Lidl weten we dat alleen langdurige en succesvolle partnerschappen ons in staat stellen om elke dag producten met de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aan te bieden in onze winkels. Wilt u met uw producten bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten? Neem contact met ons op via ons contactformulier.