Alle vis gecertificeerd

Wij verkopen diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren en ook bevatten diverse andere producten vis als ingrediënt, zoals een maaltijdsalade of broodsalade. Deze vissoorten zijn uit verschillende gebieden afkomstig en worden zowel wild gevangen als in aquacultuur gehouden. Als eerste supermarkt in Nederland zijn wij voor ons gehele assortiment wild gevangen vis in koeling en diepvries overgestapt naar vis met het keurmerk van de Marine Stewardship Council (MSC). 

Op dit moment voldoet al onze wild gevangen vis aan het MSC-keurmerk*, en alle vis uit aquacultuur aan het Aquaculture Stewardship Council (ASC). Het MSC keurmerk zorgt ervoor dat alle wilde vis op een duurzame manier en in harmonie met het ecosysteem wordt gevangen. De Aquaculture Stewardship Council ziet erop toe dat viskwekerijen hun invloed op de natuur en het milieu beperken én dat hun werknemers goede arbeidsomstandigheden hebben. Naast deze twee keurmerken verkopen wij geen vissoorten die met uitsterven bedreigd worden of waarvan de vismethode een negatief effect heeft op het milieu.

*Momenteel wordt onze makreel tijdelijk zonder MSC-keurmerk verkocht.

Mosselen

VERSE ZEEUWSE MOSSELEN

De Zeeuwse mosselen zijn een echt seizoensproduct en daarom niet het hele jaar verkrijgbaar in onze filialen. Benieuwd naar dit seizoensproduct? Lidl-fan Dennis reageerde op onze oproep op Facebook om uit te zoeken waar onze producten vandaan komen. Ze trok een gele regenjas aan en ging bij mosselkweker Julien Barbé op bezoek.

Een greep uit ons assortiment